Alpina
ALPINA este un brand al grupului de firme DAW Germania, destinat comercializarii în retelele de magazine cash and carry. Distribuitor exclusiv in Romania pentru gama de produse ALPINA este compania DAW BENTA. Gama cuprinde vopsele albe si colorate, sau vopsele care pot fi nuantate computerizat.
Vopselele ALPINA sunt destinate vopsitoriilor de interior de inalta calitate, cu o gama variata de optiuni decorative:
    - Vopsele de interior albe si nuantabile (computerizat sau cu ajutorul colorantilor ALPINA Color)
    - Vopsele de exterior albe si nuantabile (computerizat sau cu ajutorul colorantilor ALPINA Color)
    - Vopsele si grunduri speciale anti-mucegai
    - Grunduri
    - Coloranti
LIVING STYLE: PENTRU CASA PE CARE O IUBESTI

Gama Living Style cuprinde o serie de vopsele cu efecte speciale, cu aplicare usoara, create de designeri pentru personalizarea spatiilor interioare.

Vopselele Living Style se aplica usor, urmand instructiunile de pe cutie, fara a fi necesar sprijinul unei zugrav profesionist.

Cele trei variante de structurare, STRUCTUR, ACCENT si ATELIER permit personalizarea suprefetei decorate dupa dorinta: pereti structurati, acoperiti cu vopsea lucioasa sau mata, cu luciu de aur sau perla, care transforma locuinta intr-un joc de lumina si stralucire.

Click pentru download brosura Living Style
COLOR STUDIO: E TIMPUL SA INCERCI CEVA NOU
Pentru gama ALPINA Color Studio, anul 2005 sta sub semnul culorilor indraznete: noua gama de culori este disponibila acum si in Romania. Paletarul Color Studio cuprinde 290 de culori noi, pline de viata, pentru personalizarea spatiilor interioare, dar si pentru fatade. Noua colectie ALPINA Color Studio permite alegerea intuitiva a culorilor si lasa loc de combinatii neasteptate.
ALPINA: SUPERBRAND 2005
La sfârsitul lunii Octombrie 2005, brandul ALPINA a primit titlul de "Superbrand 2005" si apartine astfel celor mai importante 100 de branduri din Germania. Dintr-un numar de 9000 marci un juriu de experti independent alege în fiecare an cele mai bune 100 branduri din tara. Pe langa Alpina, între castigatori se numara de exemplu marcile Persil, Tesa, Nivea, Mercedes Benz, Nintendo si Vileda.
  home |  despre noi |  produse |  sfaturi deco |  promotii |  cariere |  contact |  login   Copyright © 2006 Alpina 
Softconcept